Verhuizen? Ontruimen, of opslag nodig?
Bel direct 0597 764 111

Huis leegruimen na overlijden voor nabestaanden

Als uw partner, kennis of vriend plots overlijd is het hoogst begrijpelijk dat uw hoofd niet staat naar praktische zaken die geregeld moeten worden. Bij verpleeghuizen en verzorgingstehuizen moet het appartement zelfs binnen een week leeggeruimd zijn. De nabestaanden moeten dit regelen , Hoe erg dit ook is het moet gebeuren.  

We halen de woning in een dag helemaal leeg en zorgen ervoor dat de woning klaar is voor de oplevering aan de nieuwe bewoner. Wilt u eerst met de betrokkenen de inboedel doornemen? Dan is dat ook mogelijk voordat wij de woning leegruimen. Dertien dagen lang na het overlijden in een verpleeg of verzorging's te huis ontvangt de organisatie nog een vergoeding van het AWBZ. Deze vergoeding is bedoelt voor de leegruiming en het opnieuw inrichten van de woning.

Nabestaanden hebben te maken met een aanspreekpunt die u in het gehele traject begeleid en op een gepaste manier communiceert. Het leegruimen van een woning na overlijden kunt u ons toevertrouwen.

Voor meer informatie neem dan contact met ons op

sbb logo


Inboedel calculator

Vul dit formulier zo volledig mogelijk in om de totale omvang van uw inboedel te berekenen. Wij gebruiken deze berekening voor het maken van uw vrijblijvende offerte.

Inboedel calculeren ยป

Contact gegevens

Heeft u vragen? Wilt u verhuizen of heeft u opslag nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • Telefoon:
  • Email:
  • 0597 764 111
  • info@verhuisbedrijfoldambt.nl